Snickare i Umeå

maj 12, 2016

Är ni i behov av duktiga och välrenommerade snickare i Umeå?

Sammantaget kan Träkraft räkna ihop en generation av erfarenhet inom snickeri och byggnation. Vi utgår från Umeå och tar oss an alla typer av snickeriuppdrag. Under årens lopp har vi skaffat oss ett brett kontaktnät med välrenommerade hantverkare inom VVS, El, Målare och Murning. Vi kan därför ta oss an helentreprenad om så skulle önskas. Vår målsättning är att arbeta med miljövänliga material genom hela processen, såsom ekofiber och kärnvirke i utsatta detaljer. Kvalitet och hållbarhetstanken genomsyrar Träkrafts arbete.

Som snickare kan vi göra alla typer av byggnationer i Umeå, Västerbotten med omnejd. Vi tar oss an allt från köksrenoveringar, tillbyggnation, bygga altan, renovera och byta fönster. Har du gått länge och funderat på att bygga ett garage? Då kan vi hjälpa till. Vi bygger nyproduktioner enligt önskemål. Inget projekt är för litet eller för stort.

Träkrafts snickare-specialitet ligger inom renovering av gamla hus, byggnadsvård, och träarbeten. Vi arbetar gärna med hus där stommen är i timmer. Vi återskapar snickeridetaljer efter gamla förlagor och med utvalt virke som ofta är av andra dimensioner än de som finns på brädgården. Träkraft kan även hjälpa till med innovativa lösningar. Vi kan även arbeta med annat inom trä, såsom skurna detaljer, bildhuggeri, se mer här.

Är ni i behov av snickare i Umeå med omnejd så ta gärna kontakt. Vi nås lättast per telefon 073-022 84 89.

Men det går också bra att skicka ett mejl med formuläret nedan: